Horoskop za april 2009.

Published on 19:46, 04/15,2009

 

Piše: Ružica Rakočević, astrolog

VAŠ HOROSKOP MOŽETE NARUČITI NA SLEDEĆE ADRESE:

mail adresa: ruzica_rakocevic@yahoo.com
http://www.myspace.com/astrotaurus

 

 

OVAN

 

Moram da vam kažem da se čuvate zabluda tokom cele godine! Ali, evo konačno dodje i vaših pet minuta u kome ćete malo da odahnete i da budete zaštićeni pri svim vašim akcijama. 
POSAO:Poslovna situacija je finansijski malo osvežena sada u martu kao i u prvoj nedelji aprila jer već od 26. marta sledi “ubzanje” i povoljnije prilike. 
  
LJUBAV: Na ljubavnom planu vam stiže proleće i tome se baš radujete iako je nastao mali zastoj od 5. marta. Ali to je “stepanje u mestu” ili vraćanje na staro ili “voziti pod ručnom”, pa kako god, tako vam je…. Ali rado očekujete ovo proleće jer je vaša “ljubavna zima” trajala malo duže!

ZDRAVLJE: Kada dođe proleće i vaše zdravlje se popravlja… 

 

BIK

 
 
Vi ste već tako blizu vašem novom životu i to tako dobro osećate. A i bilo je krajnje vreme, zar ne?

POSAO: Ovih dana je bilo i priliva i promena nekog novca. A zadnja nedelja ovog meseca će biti veoma radna i to konstruktivnog karaktera jer će biti konačno početak jednog vašeg velikog i važnog poduhvata.
 
LJUBAV: Ljubavni život je odavno desetkovan i sada je vreme da se povratite u staru formu iako su mnogi od vas (posebno stariji) mislili da im se neće više dešavati tako lepe stvari.
ZDRAVLJE: Konačno ste i vi posvetili malo više pažnje sebi pa i svom zdravlju. Nastavite sa kontrolama.

 

BLIZANCI

 

S obzirom da ste konačno ušli u ozbiljnu fazu i da vas i okruženje prihvata ozbiljnije i savesno, sada možete da očekujete i početak vaših velikih i ozbiljnih promena.
 

POSAO: Nestabilan mesec je za vama. Poslovna situacija vas uvodi u konkretne aktivnosti i obaveze koje su neophodne, zato nemojte oklevati i tražiti prečice.
 
LJUBAV: Posle duže vremena možete da budete spremni na veoma aktivne ali I slatke ljubavne vratolomije. Ovog puta ne smete, a mislim da i nećete mnogo da se “zaigrate”…

ZDRAVLJE: Zdravlje je dobro u ovoj nedelji tako da možete da uživate u dolasku proleć.
 
 

RAK

 

Ovih dana ulazite u konfuzni i malo neodgovarajuć period, budite povučni i odmeravajte situaciju, šo vama i nije tešo. Pošo ste već odavno ušli u velike promene po životu, sada treba odrađivati svaku fazu sa opreznim optimizmom.

POSAO: Pošto ste ovih nedelja imali neki promet novca, prve nedelju aprila ćete imati nešto naporniji period na poslu, pa budite manje napeti ili zbunjeni. Ne brinite, nastavak priliva novca sledi kasnije i čeka vas sigurno.
 
LJUBAV: Ljubavni život se prenosi i na april mesec i to posebno u prvoj nedelji. A ljubavni dani su veoma aktivni a ponekad i naporni.
 
ZDRAVLJE: budete bili manje emotivni to će vaše zdravlje biti bolje.
 
 

LAV


Ovaj mesec je prvi konkretni mesec u ovoj godini u kome se vi osećate kao na svom terenu.

POSAO: Poslovna situacija kreće prolećnim uzletom već od 28. marta. Zato budite strpljivi i taktični po čemu ste inače i poznati.
 
LJUBAV: Već od februara meseca je vaš ljubavni život “ažuriran” i nešto se veoma prijatno razvija. Krenuli ste i videćete kako vam se srce širi i prima nove talase kojih odavno nije dobilo.
 
ZDRAVLJE: Sada je vaše zdravlje na sigurnom i nema više novih opasnih talasa po vaše zdravlje. 

 

DEVICA

 

Za mnoge od vas, ova godina je mnogo lakša od predhodne, ali ste vi umorniji. Kako ste počeli ovu godinu kao veoma važnu i prekretnu za vašu budućnost, i narednih dana će biti krupnih i često ne baš lakih zadataka za vas koje ćete morati da prihvatite.
 
POSAO: Do 26. marta ste se osećali “nesastavljeno” a narednih nedelja ćete biti malo pretrpana različitim obavezama koje će vas zatrpavati neorganizovanim redom što vama uvek predstavlja problem.

LJUBAV: Za ljubavni život ćete morati malo da se angažujete više, ali u tom smislu da će biti malo veće gužve na vašem ljubavnom polju, ali neodgovarajućih aktivnosti.

ZDRAVLJE: Treba obratiti pažnju na glavobolje ili napetost..

 
----------------------------------------------------- 
  
 
 Ružica Rakočević
  
 My Space/Astro.Taurus@yahoo.com  
 
 
 

-----------------------------------------------------

 

VAGA

 
Za vas je ovaj mesec pun različitih obaveza koje ćete ipak morati da regulišete iako su prejake za vaš ukus i način rada.

POSAO: Ni na poslu neće biti baš harmonično, naprotiv, očekujte iritirajuće situacije koje vas ne ostavljaju na miru. Poslovna situacija će biti mnogo smirenija i stabilnija kasnije, zato se nećete mnogo uznemiravati.
 
LJUBAV: Ljubavno polje je vama veoma dobro poznato polje tako da bez obzira na otežane okolnosti, vi ćete se ipak dobro snaći. S obzirom na to da nećete biti u situaciji da se premišljate, moraćete brzo da se odlučujete, a to su, morate priznati, ipak slatke muke.

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja će ipak biti sve uglavnom dobro iako ćete biti opterećeni ovog meseca. 
 
 
 
ŠKORPIJA
 
 
Pošto ste vi uvek spremni za akcije i dinamiku, onda je ovaj mesec još jedan u nizu. Bićete veoma raspoloženi za sva prolećna angažovanja.

POSAO: Pošto ste do 27. marta imali finansijska poslovanja, sada ćete kao i u prve dve nedelje aprila imati nastavak povoljnih poslovnih angažovanja, pa ćete nastavti još žešće

 
LJUBAV: Na ljubavnom planu ćete nastaviti sa važnim dešavanjima i tokom ove nedelje. Ali će sve to biti još burnije, u čemu ćete se vi sasvim lepo snalaziti. 

ZDRAVLJE: Zdravstveno stanje je zadovoljavajuće, a dobrim delom i zato što ste samodisciplinovani i pristalica ste zdravog i prirodnog lečenja što vam puno pomaže. 
 
 

STRELAC

 
Ovo je prvi konkretniji mesec u ovoj godini u kome se osećate dobro u svojoj koži.

POSAO: Imajući na umu prethodnu konstataciju, poslovna situacija će početi lepo da se razvija već od zadnje nedelje marta. Druga polovina aprila se mora ispoštovati dobrom organizacijom.

LJUBAV: Ljubavni život će biti ispunjen veoma uzbudljivim događajima tokom i ovog i narednog meseca, sve do 12. aprila Zato da možete očekivati novine u vašem dosadašnjem ili ustaljenom ritmu ljubavnog života.

ZDRAVLJE: Zdravlje je već mnogo bolje jer vaš optimizam vam puno znači i pomaže.
 
 
 

JARAC

 

S obzirom da je vaša godina prošla i da vas sada očekuje veliki povoljan zaokret a ovo je samo početak, mesec april prihvatite kao izazov koji treba da osvojite i savladate.

POSAO: Poslovna situacija će biti nešto napornija u odnosu na vaš nacin rada, tako da vas očekuje puno obaveza koje će stihijski i nabacano stizati i kao takve vam predstavljati uslovni problem.


LJUBAV: A ljubavne zavrzlame će vas opterećivati i možda zamarati, ali znajte da je to čišćenje dosadašnjeg stanja i da vas očekuje sve mnogo važnije.


ZDRAVLJE: Zdravlje je vama uvek važno i čuvajte ga pa će i ovaj mesec, iako naporan, proći pod kontrolom. 
 
 

 

 

 

 

 

 

VODOLIJA

 

Za vas je april skoro uvek igrarija i lako savladiv izazov, ali za ovaj ćete morati malo više da se potrudite.
  

POSAO:Poslovno ćete biti aktivni i na vama odgovarajući način jer ćete koristit vašu umešnost prevazilaženja i zamajavanja partnera i protivnika kao i preusmeravanje odgovornosti sa sebe na neke druge.

LJUBAV: Ljubav vam odavno već nešto ne ide od ruke jer su prošli vaši fazoni i fore, pa sada morate da se menjate i prilagođavate novim pravilima. Ali, s obzirom da ste vazdušni znak vama elastičnost kao princip nije problem, pa će i ovaj mesec biti solidan, a vi i dalje ipak priskriveno zadovoljni.

  

ZDRAVLJE: Za sada nema većih problema na polju vašeg zdravlja.

 
 

RIBE

 

U april mesec ulazite veoma razdragano jer je mnogo toga već odrađeno u prethodnom mesecu.

POSAO:Poslovna situacija će naglo da se aktivira i nema smirivanja bar za sada.

 

LJUBAV: I na ljubavnom polju vas očekuje slična situacija. Prva nedelja aprila neće biti u vašim rukama i na vaš način i po želji, ali već od 12. aprila sve kreće bolje i važnije po vas, koliko se to moze.

 

ZDRAVLJE: Generalno gledano, zdravlje je nestabilno, ali to nije opasno po vas.


VAŠ HOROSKOP MOŽETE NARUČITI NA SLEDEĆE ADRESE:

mail adresa: ruzica_rakocevic@yahoo.com
http://www.myspace.com/astrotaurus
 
 


Horoskop za jul 2008.

Published on 20:04, 07/10,2008

 

Piše: Ružica Rakočević, astrolog

VAŠ HOROSKOP MOŽETE NARUČITI NA SLEDEĆE ADRESE:

mail adresa: ruzica_rakocevic@yahoo.com
http://www.myspace.com/astrotaurus

 (Dalje)


Horoskop za jun 2008.

Published on 12:11, 06/02,2008

 

Piše: Ružica Rakočević, astrolog

VAŠ HOROSKOP MOŽETE NARUČITI NA SLEDEĆE ADRESE:

mail adresa: ruzica_rakocevic@yahoo.com
http://www.myspace.com/astrotaurus

 (Dalje)


Horoskop za maj 2008.

Published on 14:22, 04/30,2008

 

 Autor horoskopa, Ružica Rakočević

 
ruzica_rakocevic@yahoo.com
My space/Astro.Taurus@yahoo.com
 (Dalje)