Horoskop za maj 2008.

Published on 04/30,2008

 

 Autor horoskopa, Ružica Rakočević

 
ruzica_rakocevic@yahoo.com
My space/Astro.Taurus@yahoo.com
 

----------------------------------

 

OVAN

 

U ovom mesecu će da se polako smiruje sve ono što se predhodnog meseca izpodešavalo tako da ovo vreme treba smireno i mirnije da provedete.
Poslovna situacija se polako stabilizuje tako da u ovom periodu treba da prihvatite dobru organizaciju koja podrazumeva staloženost. Finansije će biti uglavnom usmerene na porodične i kućne troškove i ulaganja i to sa dobrim ishodom.
Ljubavni život će se odvijati sa manje tenzija i opuštenije sve do kraja meseca tj. do 25.maja. Zato iskoristite ovaj lep period i uživajte u prolećnom ljubavnom raspoloženju.
ZDRAVLJE: Za zdravlje ne brinite, jer ćete se dobro osećati.
 
 

BIK

 

Evo konačno je stigao i vaš mesec, kakav mnogo dugo nije. Iako se mnogo toga nadvilo nad vas i veliki je pritisak na dešavanja oko vas, znajte da su sada zvezde na vašoj strain i da konačno treba da vam svane.
POSAO: Poslovna situacija koja je povoljna i veoma konstruktivna je počela još od 18. aprila, tako da je to bila dobra šansa za krupne zaokrete i nove projekte koje ste započeli. Zato u maju slede komunikacije i osetićete kako vam se otvaraju novi putevi ka uspehu. A novac je na pragu dešavanja.
LJUBAV: Ni ljubavno polje nije više tako nepovoljno niti hladnjikavo kako je bilo. Već su se desili “ljubavni leptirići” za koje ste mislili da zbog svih problema koji vam se dešavaju ne mogu da zagreju vaše srce. A tek će!
ZDRAVLJE: Zdravlje je već već mnogo stabilnije.

 

 

BLIZANCI

 

Pošto je proleće vaše vreme, u maju ćete se osećati prijatno, poletno i aktivno što je vama posebno drago. Jer vama je dosada najveći problem!
POSAO: Već od 3. maja počinju da se najavljuju neke nove kombinacije, da se otvaraju neki novi poslovi za kasnije, a posebno će biti važna komunikacija kao početak nečega što je veoma važan poslovni poduhvat.
Što se ljubavi tiče, pravi ljubavni period počenje od kraja maja i to od 25.maja, ali će se to osetiti već od 1. maja. U svakom slučaju, ljubavne stvari se konkretizuju tom celog meseca. Sa srećom!
Možda početak alergije.

 

 

RAK

 

Prijaće vam ovaj mesec jer će vam pružiti stabilniju atmosferu u porodici, a samim tim i u vašem životu, pa zato budite opušteniji.
Što se posla tiče, počinju da se pojavljuju nove kombinacije, predlozi i deje, koje ćete vi vremenom razmatrati i analizirati, ali najbitnije da počinje i nešto novo. I to je važnije u ovom trenutku nego i sam novac koji će u ovom mesecu biti zadovoljavajući.
Ljubavni život je već mnogo stabilniji i mirniji u odnosu na prethodni mesec, ali vi biste želeli još malo više otvorenih emocija što ćete sačekati još malo. A do tada uživajte u ovim lepim majskim danima.
Zdravlje je bolje i stabilnije u ovom mesecu.

 

 

LAV

 

Samo prvih dana maja će izgledati monotono u vašem životu. Inače, odmah posle 10.maja, kreću povoljne i nove kombinacije koje će vam aktivirati mnoge situacije koje odavno priželjkujete a ne pomeraju se.
Zato i na poslovnom planu se spremite za nov nalet aktivne komunikacije, početke novih ideja i kombinacije koje će se otvarati za nove poslovne poduhvate.
Emotivni život će biti uglavnom sveden na porodične odnose i praktične relacije koje neće imati baš onoliko srčanosti i dinamike koliko biste vi inače želeli, ali odmerenost u aktivnosima u ovom periodu je potrebna.
Vaše zdravstveno stanje je baš vezano za opuštene i akcije bez tenzija. Polako.

 

 

DEVICA

 

Prijaće vam ovaj mesec jer ćete malo biti smireniji i opušteniji s obzirom na tanzije koje se dešavaju već neko vreme. Zato iskoristite oazu mira da napunite baterije za dalje.
Poslovna situacije se deli na dva dela već od samog početka ovog meseca, tj. od 3. maja.
To će možda vama izgledati i kao neka dilema da li nešto da uradite ili ne. Ili možda neka neizvesnost koja će trajati, a vi ne volite takve situacije jer vam unose nemir i nesigurnost. U svakom slučaju, prolaznog je karaktera, pa sačekajte da se stvari definišu.
Zato će na ljubavnom polju biti prijatno, dobro i važno. Već od 1. maja ulazite u povoljan ljubavni blok koji će potrajati do 25. maja, pa zato iskoristite ove važne, Venerine dane bez obzira u kakvoj ste ljubavnoj situaciji. A mnogo štošta je krenulo od septembra prošle godine!
Što se zdravlja tiče, u ovom mesecu ćete biti zaštićeni.
 
----------------------------------------------------- 
 
  
 
 
 Ružica Rakočević
 
  
 ruzica_rakocevic@yahoo.com
 My Space/Astro.Taurus@yahoo.com  

 

-----------------------------------------------------

 

VAGA

 

Volite vi mesec maj. U njemu se vi lepo osećate i uglavnom zadovoljni i zadovoljeni svi vaši porivi i želje. Možda to ponekad bude i jače nego što je za vaš diplomatski stav, ali znate vi taj višak lepo da kanališete.
Tako će i poslovni deo vašeg života da krene sa novim vestima odmah na početku meseca, od 3. maja. Za sada su to samo ideje i informacije, kao i pregovori, ali sve to čini veliki pomak i novinu u vašem poslovnom životu.
Ljubavni život će takođe biti stabilan, ali vi to uvek baš i ne volite. Vaša navodna neodlučnost neće naići na odobravnje, pa ćete morati da se ljubavno opredeljujete i pripadate, inače ćete biti uskraćeni.
Čim imate dokaze ljubavi, vi ste odmah zdravi.
 
 
 
ŠKORPIJA

 

S obzirom da ste vi vodeni znak i da je maj mesec u znaku zemlje, vi shvatate koliko ste potrebni jedno drugom i koliko se uzajamno dopunjavate. Osim, u burnim periodima velikih erozija. Ali toga neće biti u ovom mesecu. Zato uživajte i budite tu.
Poslovna situacija je već u toku, pa ćete tako moći da nastavite da razvijate nove kontakte i ideje koje se rađaju tokom meseca maja. Nema baš konkretnih poslova, ali mora od neke iskre da se počne.
A što se ljubavi tiče, od vas se očekuje samo da uživate u raskošnom ljubavnom mesecu, sve do 25. maja, pa će valjda zadovoljiti i vas tako nezasite u ljubavnim dozivljajima.
Zdravlje je naravno dobro, jer ga čuvate i prirodnim lekovima i načinom ishrane.

 

 

STRELAC

 

Usporite malo u ovom mesecu da biste dobro odmerili i učvrstili vaše daleke i visoke želje i vidike. Sada se mora biti konkretan i bez velikih i praznih obećanja, jer neće proći.
Poslovna situacija počinje da se umnožava već od samog početka meseca, tj. od 3. maja. Zato skoro ceo mesec, sve to 26. maja ćete biti na najmanje dva koloseka ili dva posla, mogućnosti, ideje… i to je malo... Uglavnom je sve uvećano za nekoliko puta i ne možete baš sve da postignete. Ali, od mnogo glava ne boli…, savladaćete vi to sve.
Ljubavno polje će se prijatno umiriti i pritajiti, ali će biti sadržajno, ako budete znali da uživate u takvom načinu ljubavnog doživljaja.
Zdravlje se stabilizuje.

 

 

JARAC

 

Evo još jednog povoljnog meseca u ovoj godini! Ispunjen je veoma važnim događajima koji su već uveliko počeli, tako da sada treba samo da nastavite tako hrabro i dalje. Niko ne sumnja u vašu upornost i izdržljivost, posebno sada. Bravo!
Kreću i nove poslovne pogodnosti, otvaraju se novi vidici, nove kombinacije i vi ste dočekali svojih pet minuta. Osećate i sami da se nalazite u prelomnom trenutku i da ste na domaku velikog preokreta u vašem i poslovnom životu.
Kad krene, onda baš krene, tako da i na ljubavnom polju vas prati srećna zvezda, iako sve to skupa nije baš ni lako. Ali, znajte bar, da radite pravu stvar za sebe i svoj emotivni život.
Povoljan je period i za vaše zdravlje. A i izdržljivi ste.

 

 

VODOLIJA

 

U ovom mescu ćete morati da budete konkretni ili da se bar manje vidi šta ste radili prethodnih godina. To vam sada baš i neće biti neki plus, pa i ne pokušavajte da to prikazujete u nekom drugom svetlu jer će sve ispasti još gore.
Na poslu se konačno dešava pomak i to u obliku novih ideja koje ćete vi hvatati u letu i odmah ih pakovati i oblikovati u svoje ruho. I svoju dobit.
Ljubavno polje vam neće biti baš naklonjeno, ali to samo zbog načina koji se razlikuje od vašeg, a ne zato što ga neće biti.
Zdravlje je u ovom mesecu opterećeno napetošću.

 

 

RIBE

 

Odahnite i vi jer ste konačno, mnogi od vas izašli iz “vrelih voda” po kojima ste morali da plivate. Sada ste stigli u mirne vode i zato tokom ovog meseca odmarajte.
Na poslovnom polju neće biti tako mirno, jer će se stalno pojavljivati još po neka informacija koja će vas po malo uznemiravati ili samo remetiti u obavljanju posla ili rasipanju finansija koje nikako da stignu.
Zato možete da odahnete i da se mirno i zadovoljno i voljeno osećate pored svog partnera tokom ovog meseca. Duboke emocije su skrivene pa ih zato ne vidite, ali vaša intuicija vam kaže da su tu blizu vas i da vas greju i hrane.
Zdravlje vam je pod zaštitom.
 
----------------------------
 
Autor horoskopa, Ružica Rakočević
 
ruzica_rakocevic@yahoo.com
My space/Astro.Taurus@yahoo.com
 


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=24863

Leave a Reply

One Response to Horoskop za maj 2008. 1. Visit sanjarenja56

  Zanimljivo! Nastavljam da čitam! 2. Visit lilanina

  Ako zaista najzad krene od 3. maja verovacu ubuduce u svaku rec
  Libra:))) 3. Visit emilyblack

  Nije loše... Mada, pomalo sam razočarana, jer sam navikla na katastrofe...