Horoskop za jun 2008.

Published on 06/02,2008

 

Piše: Ružica Rakočević, astrolog

VAŠ HOROSKOP MOŽETE NARUČITI NA SLEDEĆE ADRESE:

mail adresa: ruzica_rakocevic@yahoo.com
http://www.myspace.com/astrotaurus

OVAN

 

Sada kada ste već malo živnuli posle teškog perioda od nekoliko godina, sada se već može govoriti o pravom poboljšanju, mada još uvek sporo za vaš ukus. Ali, kako je bilo, ovo sada je mnogo bolje!
Zato polako, jer vaše pravo vreme tek dolazi, a vi čitajte moje horoscope, i pratite životne situacije, pa ćete videti!

POSAO: I dalje se dešavaju samo kontakti, komunikacija, razgovori, ideje, ali nije to uzaludno i bez perspektive. Naprotiv! Iako će do 19. juna možda malo sve da koči ili zastane, budite bez brige, to je samo prolazna a neophodna faza da se neki poslovi iz prošlosti regulišu, pa će posle 19. juna, opet sve krenuri napred.

 

LJUBAV: Prijatnije se osećate, imate manje težina iz prošlosti, i sada ih lakše doživljavate iako su neki problemčići još uvek tu. Ali zato se vi osećate bolje i nazirete i osećate blizinu novih ljubavnih kontakata koji još uvek ne mogu biti mnogo konkretni, ali biće, kasnije….

ZDRAVLJE: Kad sve polako krene bolje, onda se i zdravlje popravlja.

BIK

 

Veliki posao ste odradili u maju mesecu i sada polako se nastavlja realizacija onoga što je bilo samo krupan i veliki zaokret, ali nije još sve završeno. Ali ne brinite, zvezde su na vašoj strain i nemate razloga više da se brinete, jer se stare “aveti” i problemi neće vratiti, niti vas mogu zaustaviti.
POSAO: Za sada su to samo kontakti ali itekako predstavljaju velike korake i pomak ka otvaranju i izlasku iz velike težine koju ste imali. Zato, iako ste već mnogo umorni i posustali, ipak i sami negde osećate da je mukama došao kraj i da ste na izvoru velikog posla koji će vam promeniti život. Na bolje, naravno! I konačno!!!

LJUBAV: Posto su vas malo pritiskale te ljubavne vragolije prethodnog meseca, ali vi još uvek “ranjeni” ili zaplašeni, sada možete polako da se opustate jer će sve kliziti postupno i vazdušasto, tako da nemate razloga da se ustručavate ili brinete. Znam da ste se načekali, ali imate vi i preča posla, pa će i ovo doći polako i veoma lepo….

ZDRAVLJE: S obzirom šta vas je sve snalazilo, nije ni čudo što vam je i zdravlje malo narušeno, ali se zato sada posvetite pregledima i sređivanju zdravstvenog stanja koje je iritirano i opterećeno životnim težinama iz prethodnih čak 10 godina!


BLIZANCI

 

Ne samo da je ovo vaš mesec, nego i cela godina, naravno u oscilacijama, ali sve u svemu ovo je jedna od lakših, važnijih i povoljnijih godina. Mnogim Blizancima će se okrenuti životni točak za 360 stepeni, a neki će odputovati tamo gde odavno žele, a pravi srećnici su dobili i Green card!

POSAO: Zato dragi Blizanci, iako ste se mnogo “rasipali” na mnogo strana i tako nikako da napravite veliki zaokret na poslu, evo sada je prilika. Vec od počekta maja je počelo da se aktivira vaše polje posla i trajaće ceo juni mesec, pa to lepo iskoristite. Nemojte da vas zabrine zastoj razvoja i napretka, koji je u toku već nekoliko dana i trajaće do 19. juna, a posle sledi završnica mnogih dogovora.

LJUBAV: Već od 25. maja su krenuli da se odvijaju i dešavaju neki pomaci, neki pozivi ili poruke, glasovi od vaše simpatije ili partnera, koji ukazuju na povoljan razvoj vašeg ljubavnog života. Očekujte čak i veoma lepe ali i važne predloge i informacije!
ZDRAVLJE: Kad sve ovako ide dobro, jedino što može da vam smeta su neka alergijska stanja koja bi mogla da vas uznemiravaju, ali to nije nista ozbiljno.
 

 

RAK

 

Pa i vi Rakovi ste malo živnuli, malo ste dobili energije i izašli ste iz svoje “kućice” i vašeg zatvorenog načina života. Ovo se naravno, odnosi samo na one tipične predstavnike ovog znaka, koji čekaju jako mnogo pa da izađu vani u život ili u društveni kovitlac. Ili samo kad moraju.

POSAO: Iako se itekako pomeraju stvari u vašem poslovnom životu, u ovom mesecu će još uvek biti puno kontakata, dogovora, razgovora, informacija, ali i ugovora i pismenih rešenja. Zato budite opušteni jer posle toga slede i novčani dobici. Malo li je, ha?
LJUBAV: Sve se polako i lepo odvija uz puno razgovora ili makar pokušaja za komunikacijom sa partnerom ili simpatijom koja se već duže vreme vrti oko vas ili se vi dvoumite. I to sve traje do 19. juna, posle će već biti konačno vaše pravo vreme za ljubav. Biće emotivno, romantično, sanjalački….
ZDRAVLJE: Nemate posebnog razloga za brigu oko zdravlja u ovom mesecu. Bićete pod zaštitom, šta god da se dešava.
 

 

LAV

 

I vi ste se malo okrepili i dobili dobre impulse i povoljnu komunikaciju. Iako ste imali malo veće havarije u životu u prethodnim godinama, sada konačno i uz malo povoljnog vetra vi pravite velike korake i uspehe.

POSAO: Ceo juni mesec je pun različitih informacija koje vam puno znače i koje predstavljaju nove glasove o novim poduhvatima iposlovima. Samo to vam je i trebalo, tako da prvo ćete se baviti razrešenjima nekih zaostalih problema, a onda kreću novi poslovi koje odavno očekujete.
LJUBAV: Ceo ovaj mesec je lagana, a slatka priprema i uvertira za nešto lepo što vas čeka u sledećem mesecu. Zato uživajte u ovim lepršavim kontaktima, a ima ih. I biće ih više, ali vi ste poznati po velikom srcu u koje može da stane više ljubavi. Iako ste ovog puta ranjenog srca, ipak Lav je Laf!

ZDRAVLJE: Bilo je teških i manje teških zdravstvenih problemčića po pitanju zdravlja, za neke od vas, ali sada je sve stabilizuje i polako dolazi na normalu i bolje zravstveno stanje.


DEVICA

 

Vec duže vreme niste baš u dobroj formi, niste zadovoljni sobom, nemate jasan pregled situacija i događaja i to je za vas razlog za uznemirenost. Ali, promene su neminovne, zato je bolje da ih prihvatate iako vama nisu logične a neke od njih ni “normalne”, ali, to je tako i ima to svoje razloge koje ćete tek kasnije shvatiti, iako se sada ljutite, pa čak i na mene koja vam to kažem!

POSAO: U ovom mesecu i niste baš u nekom povoljnom periodu, ali više zato što ne možete da se “sastavite” i koncetrišete, što vama predstavlja veliki problem. Takođe vas muči nestabilna Ili nedefinisana situacija na poslu, što vas posebno uznemirava i čini nervoznom, a na momente i uplašenom.

LJUBAV: Ako već nisu počele da se dešavaju promene u vašem ljubavnom životu, onda ste vi sigurno počeli da se menjate. Sa starim partnerom je došlo do zahlađenja, a ako je na pomolu nov, tu će vec biti mnogo važnih stvari. Zato se na vreme savetujte sa svojim astrologom!
ZDRAVLJE: Prva polovina meseca tj. do 19. juna će baš biti iritirani i zbunjeni pa to može izazvati nervozu koja iritita vaš stomak, ili neke urinarne infekcije koje su vam već i dosadile, ali ostatak meseca je već sve bolje.

 
----------------------------------------------------- 
  
 
 Ružica Rakočević
  
 ruzica_rakocevic@yahoo.com
 My Space/Astro.Taurus@yahoo.com  

 

-----------------------------------------------------

 

VAGA

 

Evo vama lepog meseca iako se već duže vreme trudite na svoj način da popravite svoje stanje. Vi ste od onih koji uvek imaju vere u bolje i osluškujete ljude i njihove potrebe i tako znate da reagujete na pravi način. I to će vam pomoći.

POSAO: Već drugi mesec kako se odvijaju i dešavaju povoljne informacije i kolebanja u vezi vaše promene posla ili napredovanja i znajte da je ovo samo početak i najava za mnogo važne, povoljne i krupne promene koje vam predstoje. Za sada je samo početak nečeg veoma bitnog.
LJUBAV: Kad krene onda baš krene. I na ljubavnom planu vam je povoljan ovaj mesec, čućete važne informacije i ostvariti bitne kontakte koji će biti samo pokazatelj i putokaz u kom pravcu se odvija vaš ljubavni život. U svakom slučaju ovo je sve dobro, važno i povoljno! I iskoristite taj period do 19.juna.

ZDRAVLJE: Vama Vagama nije teško uopšte kada vam je ljubavno dobro. Zato, to sada znači da ste dobro. Još ako je lekar prijatan, i malo više obrati pažnju na vas, vama će odmah sve da bude bolje. I odmah ćete da ozdravite!
 
ŠKORPIJA

 

Ovaj mesec za vas i neće biti neki problem, osim što će vas nervirati rokovi, nečija kašnjenja ili nekonktretni dogovori. Uostalom, znate vi da procenite da to nije zlonamerno pa ćete zato sa tim situacijama lako izaći na kraj.

POSAO: S obzirom da ste poznati po svojoj naglašenoj poslovnosti i čega se vi dohvatite, to ne ispuštate dok se ne odradi, ovog meseca ćete proceniti da su ovo prvi kontakti koji u stvari znače jedan veliki i važan napredak, i ako su samo informacije. Vi ste od onih koji znaju šta informacije znače.

LJUBAV: U prvoj polovini meseca tj. do 19.juna sve izgleda vetropirasto i lagano, ali to su samo ljubavni leptirići u stomaku koji kazuju da se nešto važno i krupno sprema. Pošto je vaša intuicija skoro nepogrešiva, ja vam savetujem da poslušate sebe i da krenete da otkrivate o čemu se radi. A taj period je već od 19. juna.

ZDRAVLJE: U ovom mesecu nećete imati nekih zdravstvenih problema zbog kojih treba brinuti. Ali kontrole nisu na odmet.

STRELAC

 

Možda bi trebalo da se malo uozbiljite ili da neke stvari u ovom mesecu drugačije prihvatite ili odradite, jer neće ići baš sve lako ili “nema problema” kako vi često govorite.

POSAO: I dalje vam se mnoge situacije ne zaokružuju onako kako ste vi zamislili ili kako biste hteli. Čak može da vam se desi da nešto izmakne kontroli i da vi promašite izabrani cilj. Zato morate biti elastičniji i praviti prave vratolomije da biste izbegli promašaj u cilju. A i novac ćete puno trošiti.

LJUBAV: Na ovom planu vam je odmah lakše, mada se mnogi žale na vas da ste neozbiljni, ili neverni. Ali, to ljudi pričaju, a vi znate kako je stvarno. Ovog meseca vam baš neće ići lako na ljubavnom polju, jer ili nećete moći da se odlučite, ili vam cilj stalno izmiče. Ako je već tako, onda se bar igrajte i tako vam bude lakše čekanje povoljnijeg perioda….

ZDRAVLJE: Vaš optimizam je vaš najveći lek. I tako se vi branite i lečite od svih mogućih zdravstvenih problema. Imali ste teške periode, ali sada je sve lakse i bolje.


 

JARAC

 

Iako spadate u veoma nepoverljive osobe, sada ste verovatno i vi već osetili da ste ušli u neki glavni kolosek koji ide ka vašem životnom uspehu i vrhu. Iako nije još sve završeno, i ima još puno komplikovanih problema, sve ćete vi to uspeti. Konačno!

POSAO: Nije ovaj mesec baš tako prazna priča kako može vama to da izgleda, ali to što je puno različitih i nedefinisanih informacija, ne znači da tu nema nečeg i važnog. Upravo iz tih promenljivih informacija izdvojiće se najvažnija koja vodi do glavnog uspeha. Zato, obradite sve to i obavite ozbiljne razgovore u ovom periodu jer posle toga sledi realizacija.

LJUBAV: Pre svega povoljna komunikacija sledi u prvoj polovini meseca, iako će vama sve to izgledati malo površno, ali trebalo bi da budete i time zadovoljni. Odmah posle 19. juna će biti malo nepovoljan period gde ćete osetiti male emotivne nelagodnosti zbog zatvorenosti. Zato budite otvoreniji za komunikaciju, bar ovih dana.

ZDRAVLJE: Vaše zdravstveno stanje je zaštićeno u ovom periodu, zato ne brinite, nego se spremajte za velike zaokrete u životu.

 

 

VODOLIJA

 

Za vas je ovaj mesec prava igrarija. Mada mora se priznati ne baš tako jednostrana kako ste vi navikli, a to je da vi igrate igru a drugi to ne kapiraju i ne znaju odakle vetar duva!! U ovom mesecu imate adekvatnog igrača koji sve kapira, samo se pravi da ne zna za taj fazon!

POSAO: Puno razgovora, informacija, i sve je tako prometno u tom obliku, ali to je vaš fah i vi se tu dobro snalazite. U ovom periodu će biti dobrih pregovora i ugovora i vi to dobro znate, a to će značiti za vas tek predstojeći poslovni poduhvat.

LJUBAV: Skoro ceo mesec je povoljan za vaše ljubavne igrarije i situacije koje su dobro smišljene i cilj određen. Iako u zadnje vreme baš i niste tako zadovoljni svojim ljubavnim životom, sada možete da odahnete jer treba da se dešavaju veoma važne stvari i to u najvi za kasnije. Zadnjih 10 dana u ovom mesecu nije nikakav problem za vas, čak možete reći da je to otrcana patetika jer vi ne vrednjujete takve emocije.

ZDRAVLJE: Vi uglavnom odmah reagujete kada treba čuvati vaše zdravlje, tako da je potrebno samo da slušate sebe, ali da ne preterujete.

 

 

RIBE

 

Ovo nije povoljan mesec za vas pa tako nemojte da budete mnogo iznenađeni ako se ne budete snalazili baš najbolje. Često Ćete gubiti pravac i cilj kretanja jer će vas mnogo toga smutiti. Ali, vi se uvek lepo snađete, tako da za ishod nemate zrazloga za brigu.

POSAO: Prvo treba skrenutu pažnju da vam koncetracija neće biti baš nesto na nivou, a i novac će se razlivati na sve strane. Ali, sve ćete vi to da nadoknadite kasnije, zato ovoj mesec posmatrajte kao prelaznu, a neophodnu fazu. Ovo su ionako vaše krupne i burne godine.
LJUBAV: Prva polovina meseca će bti malo raštrkana i nesastavljena u ljubavnom pogledu, ali zato posle 19. juna ćete uploviti u veoma duboke ljubavne vode. Zna se da se Ribe ne “udave” od ljubavi ma koliko mnogo je bilo, iako se stalno žalite i tražite još….

ZDRAVLJE: Nije ništa posebno važno za vaše zdravlje, osim što ćete se možda malo osećati nesređeno u prvoj polovini meseca. Međutim to se do kraja meseca ispravlja i regulise.


SREĆNO!
VAŠ ASTROLOG!

VAŠ HOROSKOP MOŽETE NARUČITI NA SLEDEĆE ADRESE:

mail adresa: ruzica_rakocevic@yahoo.com
http://www.myspace.com/astrotaurus


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=27527

Leave a Reply

One Response to Horoskop za jun 2008. 1. Visit Bojan

  Pa mislim da su neke stvari zaista takve. necu mnogo da hvalim ali ove Ribe zaista tako reaguju u ovom periodu.

  Samo napred!!!! 2. Visit Ruzica Rakocevic

  Hvala Bojane!
  Vas komentar mi znaci ne samo kao kompliment vec i kao podatak za povratnu informaciju o mom radu, i sugestija i pomoc za buduci rad.
  Veliki pozdrav od Ruzice Rakocevic, astrolog

  06/19,2008, at 17:45
  Visit Bojan

  Pa mislim da su neke stvari zaista takve. necu mnogo da hvalim ali ove Ribe zaista tako reaguju u ovom periodu.

  Samo napred!!!! 3. Visit Aleksandra

  Odista ste uradili savrsenu analizu i bas mi se dopada kako tumacite, ne zato sto blizancima nesto lepo predstoji, vec zato sto mi se dopada nacin na koji to govorite, i tumacite. Savrseno! 4. Visit bikica

  vi ste jedan od najboljih astrologa do sada . kontaktirala sam sa puno njih ali vi ste sve pogodili sto se tice znaka u horoskopu RAK . super ste samo nastavite tako . samo napred . VELIKI POZDRAV ZA VAS