Horoskop za jul 2008.

Published on 07/10,2008

 

Piše: Ružica Rakočević, astrolog

VAŠ HOROSKOP MOŽETE NARUČITI NA SLEDEĆE ADRESE:

mail adresa: ruzica_rakocevic@yahoo.com
http://www.myspace.com/astrotaurus

 

OVAN

Samo u prvoj polovini ovog meseca, moram priznati da se ne osećate baš najbolje ali u drugom delu meseca je već bolje. Često je to samo raskorak u načinu vašeg razmišljanja u ovom trenutku, tj. u ovom mesecu, a vi i zbog toga imate utisak da vas prate loše okolnosti.

I naravno, vaša stara boljka da okolina nema dovoljno razumevanja i pažnje za vas.

POSAO: međutim, ako pričamo o poslu onda bi se to moglo podeliti u tri faze:

Do 11.7.08. komunikacija, kontakti, informacije;
Od 11.07.08.-27.7.08. ne baš razvojno na poslu, ali mnogo više okrenutosti kući ili porodici i trošenje na to;
Od 27.07.08. aktivno, preduzimljivo i povoljno…

Kao što vidite, raznoliko, pa rasporedite snagu, energiju i finansije…!

LJUBAV: Na ljubavnom planu ovaj mesec mnogo više obećava, a i daje… Samo prvih dana jula meseca, do 13.07.08. ćete se vrtiti u začaranom emotivnom krugu, ili biti u nekoj vrsti dileme. 

Ali posto je vaša priroda u pitanju, pre bi se reklo sumnja u ljubav posle svega šta vam se dešavalo, vi se bez obzira na godine osećate emotivno nesigurno. 

Međutim, nemate više razloga za to jer već od 14.7.08. počinju da vam se ostvaruju snovi!? Zato pazite šta želite i sanjate, ha…!

ZDRAVLJE: kontrolišite i nagledajte vaše zdravlje, jer ste već mnogo teskog prevalili preko svog srca i celog organizma, pa posledice svega toga vas sada stižu.

BIK

Već odavno je počelo da vam “svanjava” i bude bolje, ali nikako da “svane” i da konačno krene to dobro, pa i da se to oseti.

Već ste navikli na svemoguće komplikacije i otežane okolnosti, i odavno mislite da ne možete više da izdržite, ali vi ste stvarno pravo čudo šta ste sve preživeli i izdržali. 

Ako vam je to za utehu, ne može to svako! 

Pa jeste li Bik ili niste?

POSAO: Počele su već odavno da se proširuju vaše komunikacije, saradnje, novi horizonti i dobre prilike, iako komplikovano i uslovljeno nečim, naravno.

Ali, sve je to dobro i ne brinite.

Iako biste želeli da se osamostalite, jer su vam se svi smučili, za sada je bolje da se još ne odvajate od timskog rada i grupe kojoj pripadate. Probajte bar da igrate na dve karte, ako morate, iako to nije vaš stil niti priroda. Ali, ako se mora, i ako tako treba, onda napravite još jedan ustupak životu i sebi, jer kad drugi mogu to stalno da rade, možete i vi, bar kada morate!

Biće novca posle 11.07.08. ali nemojte preterano trošiti posle 27.7.08.


LJUBAV: Odmah ću vam sručiti lepu informaciju ili spoznaju koju vi bojažljivo izbegavate, kao da ste nahvatali strah od lepog, i misao da vama to više ne može da se desi!?

E, pa dragi Bikovi, ovo lepo ljubavno, ste već odavno zaslužili.

I pored svega toga što imate neki nesporazum ili manje konflikte sa simpatijom ili dotičnom osobom tj. “partnerom u najavi”, ne brinite, polako, odmereno i strpljivo kao i uvek do sada, počnite ponovo da uživate u lepšoj strain života….!


ZDRAVLJE: Povoljni ekonomski i emotivni talasi su pravi lek za vašu namučenu dušu i telo, ali, pođite i kod lekara i primenite sve potrebne medicinske tretmane da biste pomogli vašem organizmu.


BLIZANCI

Već neko vreme zaoštravate odnose i komunikaciju sa saradnicima ili okruženjem. Vi ste primetili da vam stavljaju do znanja to što vam ne odobravaju takvo vaše ponašanje, ali za sada ta strategija prolazi i vi nemate nameru da je menjate. Ali, kasnije bi bilo poželjno, zbog vas, pre svega!

POSAO: Pošto vam je veoma stalo da ostvarite poboljšanje u finansijskom smislu i lično usavršavanje, onda morate i vi da ispunite određene uslove, za koje smatrate da nisu opravdani. Ali, pravila su – pravila!

Zato nema potrebe da zaoštravate odnos sa saradnicima ili osobom koja ima veliki uticaj na vašu okolinu. Važno je da sačuvate dobar saradnički odnos jer već od 21. jula očekuju vas korisni susreti koji otvaraju nove mogućnosti na poslovnom polju.

Kraj meseca predstavlja povoljan period za javni nastup ili proveru profesionalnih sposobnosti, što ćete vi sa uspehom ostvariti. Ali i ekskluzivnije troškariti…. To je prava poza za vas!


LJUBAV: Iako spadate u grupu velikih šarmera, vi se ne snalazite baš najbolje u ljubavnim situacijama. A posebno ako je došlo do nekog nesporazuma. 

Po vama, mnoge stvari se podrazumevaju, i zato ne govorite mnogo o tome, iako pričate o svemu drugom, i tako mislite da taj neko drugi, to treba da zna. Ipak previše podudarnosti očekujete od ljubavnog partnera i ljubavi.

I tu nastaje problem. 

Zato, pričajte o ljubavi. Saopštavajte šta to sve osećate. A osećate mnogo toga, i tako tanano. I recite to. Slobodno. Ljubav treba i da se i kaže, i mazi i neguje. I ne bežite stidljivo od toga, jer se to drugačije tumači.

Bila bi šteta, a tako je toplo ljubavno leto za vas!

ZDRAVLJE: Kad ste videli bolesnu, a zaljubljenu osobu? A za one Blizance koji nisu u oblacima, takođe ne treba da brinu. Čak ni vaše alergije nisu više tako izražene, zar ne? 

RAK

Pošto je ovo vaš mesec, vi ćete se stvarno osećati dobro, kako odavno niste!

Osetili ste i vi to iako se malo bojažljivo upuštate u te vesele dane, sve strepeći da ne nestane kao balončići od sapunice. Ovoga puta, ne brinite!


POSAO: Do 10.7.08. završavate sa svakojakim informacijama koje biste hteli finansijski da konkretizujete, a ne samo da se govori o tome. Zato strpljivo sačekajte još neki dan i to već od 11.7.08. vas čeka uspeh na poslu pa makar i da ste na odmoru. I naravno, priliv novca koji će vas posebno obradovati. S obzirom na vašu čuvarnost, nadam se da narednih dana nećete preterivati sa trošenjem, osim kada su vaši bližnji u pitanju.
 
LJUBAV: Za mlađe i mlade osobe rođene u znaku Raka znam da se nećete čuditi zaljubljivanju, velikim emocijama koje će ih snaći, kao i ljubavnoj sreći. – Naprotiv, jedva su dočekali!
Ali, posebno će biti iznenađeni oni stariji rakovi koji su to i otpisali ili su već toliko bolno zaplašeni od ljubavnih rana, da misle da ljubav više ne može da im se desi!!!

Sa zadovoljstvom ću ih gledati i posle 13. jula kada više neće moći ni da se uvlače i kriju u svoju ljušturu… A poznate, tople julske večeri… Zato pročitajte Astro-priču za juli mesec od vašeg astrologa, Ružice Rakočević.
 
ZDRAVLJE: Iako se zna da vama prijaju mora, banje, masaže, voda i svakojaki tretmani, ipak obratite pažnju na temperature. A znam i da bi vama i vašem zdravlju prijalo neko romantično veče i da vas neko mazi pored reke….
 

LAV


S obzirom da ste imali dosta teških promena i lomova, sada želite da povratite svoj kredibilitet i svoje ime koje mora uvek da sija.

Pa, jeste li Lav ili niste?

Naravno da ćete uspeti u tome, samo što će to ići malo sporije u prvoj polovini ovog meseca.


POSAO: I na ovom planu ćete morati da čekate tokom ovog meseca skoro sve do samog kraja, jer neće biti prilika da možete da realizujete svoje poduhvate. To ne zavisi od vas, nego neće biti tih drugih partnera ili prijatelja, i zato sve te poslovne pokušaje strpljivo odložite za kasnije.
LJUBAV: Na polju ljubavi nećete dugo čekati. Već od 13.7.08. počinju za vas povoljni i topli ljubavni dani. I to će prilično zagrejati vaše “lavlje srce”, osvežiti vas i pomoći da se vratite u dobro emotivno stanje koje je bilo poljuljano u prethodnim periodima. Ovo ce biti samo uvod i još veći priliv događaja u polje vašeg ljubavnog života.

ZDRAVLJE: Sada se sve polako stabilizuje i bićete pod zaštitom planeta.


DEVICA

Vi ste na sasvim dobrom putu iako nemate takav utisak, nego neke Device misle da im je život postao pakao. To je zato što ste prisiljeni da neke stvari menjate, a vi smatrate da to ne treba ili ne možete. Na kraju će ipak biti onako kako treba, tj. mora. Zato se ne opirite mnogo!
 
POSAO: Dojadio vam je poduži period u kome ste se osećali “nesastavljeno” sa obavezama ali i sa svojim mislima i organizacijom. Ali, to već prolazi i možete očekivati opušteniju poslovnu situaciju i to još praćeno nekim novčanim prilivom.


LJUBAV: Pošto se kod vas već neko vreme dešavaju neke promene, pa zahlađenja, pa razlazi, pa nove-stare ljubavi, sve zavisi kako kojoj Devici, ali o vašem ljubavnom životu imalo bi još puno toga da se priča.

Zato, vaše vreme za promene je već počelo, pa se potrudite da to razumete, a onda ćete moći i da ih prihvatite. Neki su u svemu tome srećni do Neba!

ZDRAVLJE: Pošto ste vi uglavnom dobro informisani o zdravom životu, samo sledite svoje znanje i radite po tome.

 
----------------------------------------------------- 
  
 
 Ružica Rakočević
  
 ruzica_rakocevic@yahoo.com
 My Space/Astro.Taurus@yahoo.com  
 
 
 

-----------------------------------------------------

 

VAGA

Za vas je ovo veoma prijatan period jer je vreme druženja, odmora, putovanja i opuštene atmosphere, a to je ono u čemu uživate. I u tome ima malo “ali” a to je nešto što ipak malo ograničava vaše zadovoljstvo u ovom letu. A to je, povedite malo računa o svojim stvarima na putovanju, posebno ako ste otputovali u inostranstvo.

POSAO: Do sada ste se baš nakupili dosta različitih informacija i kontakata o poslovnim novim projektima i planovima, pa sada se malo posvetite porodično-kućnim obavezama i zadovoljstvima. Posebno od 11.7.08.- 27.7.08. jer tada nije baš povoljno za vaše poslovanje ili ćete imati neke troškove.

 
LJUBAV: Prvih dana ovog meseca i niste raspoloženi niti zadovoljni svojim ljubavnim životom, ali zato od 13.7.08. ćete biti uvedeni u veoma galantna događanja. A zna se da je ljubav za vas glavni pokretač svega, pa još i kad je eksluziva, onda je vaše zadovoljstvo kompletno.

ZDRAVLJE: Za vaše zdravstveno stanje nema problema, osim onih hroničnih situacija koje miruju.

 
ŠKORPIJA

Vi se osećate jako i važno u ovom mesecu i zato vam neće biti teško da se lepo snalazite u novim prilikama, situacijama i događajima koje vam donosi ovaj juli mesec. Uživajte!

POSAO: Zaslužili ste odmor i od posla jer ste se i umorili iako vi o tome nerado govorite jer je naglašena dinamika vaša glavna osobina. Zato lepo podignite novac koji vam stiže od 11.7.08. i odmorite se od posla bar do 27.7.08. Ako, baš budete morali i tada da radite, ne brinite sve će ići dobro i lako ćete odrađivati sve zadatke. Uz novac, naravno.

LJUBAV: Za vas je već počeo dobar period za ljubav i tu se nešto krupno sprema. Svejedno je da li ste već na odmoru ili ćete tek ići, posebno u periodu do 13.7.08. je trebalo već da se nešto i desilo.

Ali, s obzirom da niste zadovoljni samo emotivnom životom ako nema seksa, onda ćete svoj zasluženi odmor upotpuniti i ovim aktivnostima. 


ZDRAVLJE: Previše ste pod stresovima različite vrste, pa vam je odmor neophodan uz maksimalno opuštanje, bilo gde da se nalazite.
 
 

STRELAC

Ovog meseca ćete biti zadovoljni mnogim situacijama koje su počele da se otvaraju vama u korist, a za koje se odavno trudite i već ste na izmaku snaga i volje. Što se vama retko dešava. Ali, što je mnogo, mnogo je i za vas. Ovde se ne misli na one Strelce koji samovoljno preteruju sa “apetitima”, već na one prirodne i duhovne tipove znaka Strelca. Odahnite i radujte se novim lepim okolnostima.

POSAO: Prvih 10 dana jula meseca ćete biti još uvek zatrpani mnoštvom različitih informacija i započetih poslova, a onda će da krenu i neki prilivi novca koje ćete sada sa srećnim okolnostima lepo da potrošite na prave stvari koje tek dolaze.

LJUBAV: Već neko vreme se vrtite u krug i nikako da se pomerite sa te tačke. Ne brinite, već od 13.7.08. počinju povoljni, konkretniji dani za vaš ljubavni život. To nešto lepo se već započelo ranije, pa se sada samo lepo razvija u sasvim povoljan i važan ljubavni događaj.

ZDRAVLJE: Pregurali ste najteže, sada samo treba da nastavite sa zadatim tretmanima ili odmorom od stresova i problema koje ste imali.
 
 

JARAC

Pa kako odmiču meseci u ovoj godini vi sve bolje i više osećate šta znači kad vam se zvezde smeškaju. Naravno, nije to sve “palo sa neba”, jer ste se vi načekali da dođete do ovih zvezda u ovoj godini i tako osetite blagodeti ove, svoje, godine Jarca!

 

To je redosled i raspored naših i tuđih zvezda!


POSAO: Pošto vi spadate u grupu realnih tipova Zodijaka, a još i u ova vremena, onda je veoma važno kako vam stoji posao. Vi ste tu bar konkretni i otvoreni i to kažete, za razliku od onih drugih koji govore kako novac nije bitan, a sve rade samo zbog toga.  

Zato, budite i dalje ponosni na svoje rezultate koji uvek na kraju donose uspeh! U ovom mesecu posle 11.7.08. će biti nešto novca koji će nekako otići na drugu stranu, a ne tamo gde ste vi hteli. Ali, ne brinite, uskoro dolazi pravi, galantni period!


LJUBAV: Skoro do polovine ovog meseca jula ćete biti mrzovoljni i nezadovoljni svojim ljubavnim životom, ali odmah posle 13.7.08. počinju veoma lepi i posebno važni ljubavni dani koje ne može ništa da zaustavi, niti mogu da vas zaobiđu!

ZDRAVLJE: Sad kad počne i Asrolosko Sunce da vas greje, neće biti ni vaših hroničnih, starih problema. A novih, na sreću nema!
 

VODOLIJA

S obzirom sa koliko nervoze i nepotrebnog opterećenja funkcionišete, nije ni čudo što ste tako umorni. Ali, morate se priviknuti na smanjene rezultate i uspehe u odnosu na prethodni vremenski period. Zato probajte da se opušteno spremate za odmor.

  

POSAO: Još uvek ste u velikoj gužvi i neizvesnosti o nekim novim poslovnim poduhvatima ili promenama posla, pa se do tada, ako uopste možete, zadovoljite nekim manjim, za vaše prohteve, prilivom novca koji će stići ovih dana.

  

LJUBAV: Niste baš u nekom dobrom elelmentu i sve vas to tako nervira, ali morate shvatiti promene koje se dešavaju i da to vise nije onako kako ste vi mislili ili hteli. Znate vi da se prilagodite određenoj situaciji, samo što gunđate što nije kako biste vi hteli ili smislili. U suštini, ceo juli mesec nije loš, samo je problem što biste vi sve drugačije.

  

ZDRAVLJE: Zbog psihičkog napora, obratite pažnju na srce i nervni system.


 

RIBE

Kako bi inače moglo da bude Ribama u vodama gde ima Rakova?!

 

Pa naravno, da vam je dobro, prijatno, zadovoljni ste, prijatno okruzenje i pri tom jos i zaljubljeni. Treba li još nešto?

  

POSAO: Pošto se tako lepo osećate i sve to se lepo odvija, uz Ribe ide i novac! Kao i inače. Pa još i tuđ!? Zato ćete ovih dana u julu mesecu imati i dobre prilive novca, posao ide dobro… odmorni ste i skoro sve vam odgovara… osim?

 

Ali nije ni važno pored ovoliko lepih stvari.

 

LJUBAV: Ljubavni leptirići su se odavno pojavili, a vaše emocije su se odavno razvile u “ljubavne krokodile” pa ljubavi nikad dosta. Sve do 13.7.08. je idilično, ali posle ovog datuma ćete uploviti u vrele vode, pa se malo pipazite da se ne “opečete”.

 

ZDRAVLJE: I od mnogo lepog, može da bude muka, zato probajte da kanališete događaje i budete bolje organizovani da vas ne odnesu burne vodene struje u drugoj polovini meseca jula.VAŠ HOROSKOP MOŽETE NARUČITI NA SLEDEĆE ADRESE:

mail adresa: ruzica_rakocevic@yahoo.com
http://www.myspace.com/astrotaurus


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=30734

Leave a Reply

One Response to Horoskop za jul 2008. 1. Visit Tanja MB

  Verujem u horoskope (ne bas one dnevne jer su mi malo sumnjivi...:)), ali u neke opste - da.

  Dosta toga sto je gospodja RR napisala, poklapa se sa trenutnim cinjenicnim stanjem. Meni je to samo jos jedan dokaz u nizu da u horoskopima nesto ima i da sve ovo negde vodi...:)

  Pozdrav od bika :). 2. Visit Ruzica Rakocevic

  Visit Tanja MB

  Verujem u horoskope (ne bas one dnevne jer su mi malo sumnjivi...:)), ali u neke opste - da.

  Dosta toga sto je gospodja RR napisala, poklapa se sa trenutnim cinjenicnim stanjem. Meni je to samo jos jedan dokaz u nizu da u horoskopima nesto ima i da sve ovo negde vodi...:)

  Pozdrav od bika :).

  Draga Tanja,
  iz opravdanih razloga sa zakasnjenjem saljem svoje pozdrave i zahvalnost za komentar koji ste napisali.
  Drago mi je da citate moje textove HOROSKOP-a, kao i to da procenjujete sta je dobro u Astrologiji.
  Puno pozdrava od Ruzice Rakocevic, astrolog