Pismo za primer

Published on 13:56, 02/20,2009

Poštovana Zorice!

Ja sam Andrea Vidović iz O.Š. "J.J.Zmaj" iz Kanjiže, pre neki dan pričali smo putem telefona i ja sam rekla da ću vam na ovaj način dati moju mail adresu. Mi smo akciju pokrenuli i ja ću se javiti kad knjige budu skupljene. Do tada možete da mi saljete sve u vezi ove akcije na mail a o nama možete nešto saznati na siteu www.jjzkanjiza.edu.yu

Unapred se radujem saradnji sa vama!

 

Andrea Vidović 


Pismo za primer

Published on 13:23, 02/20,2009

 
 
 
  Prijatno sam znenađena brzinom vašeg reagovanja na moj komentar. Na servisu blog.rs sam već godinu dana sa svojim blogom i tamo sam imala prilike da pratim rad vaše organizacije. Veoma mi se dopada ono što radite i poželela sam da sa svojim učenicima pomognem školama koje nemaju knjige. Knjige ćemo sakupiti, nadam se, veoma brzo i potom ću vas kontaktirati. Pokušaću da čitavu svoju školu uključim u akciju kako bismo sakupili što veći broj knjiga.
 
  Moj blog je http://pinokio.blog.rs i bavi se umetninama, umetničkim unikatnim nakitom koji izrađujem, kao i slikarstvom. Inače, zovem se Nataša Ćirić. Po struci sam profesor razredne nastave i radim u OŠ ,,Čegar" u Nišu. 
  Ono što bih mogla da učinim za vašu akciju je propagiranje i širenje vaše ideje, s obzirom na to da imam seminar koji je akreditovan kod Ministarstva prosvete. Seminare držim prosvetnim radnicima i biću u prilici da ovu ideju o darivanju knjiga proširim i pokušam da u akciju uključim što veći broj škola širom Srbije u kojima držim seminare. Ukoliko smatrate da će vam biti potrebna moja pomoć u ovom smislu, javite.
   
  Onoga trenutka kada akcija u mojoj školi bude privedena kraju, javiću se da se dogovorimo oko preuzimanja knjiga. Tada ću vam poslati i sliku sa svojim učenicima. 
   
  Puno uspeha u radu i veliki pozdrav od
  Nataše Ćirić


Vaše ideje

Published on 14:32, 04/14,2008

Imate li ideje koje bi mogle da pomognu u budućima akcijamama