Pismo za primer

Published on 02/20,2009

 
 
 
  Prijatno sam znenađena brzinom vašeg reagovanja na moj komentar. Na servisu blog.rs sam već godinu dana sa svojim blogom i tamo sam imala prilike da pratim rad vaše organizacije. Veoma mi se dopada ono što radite i poželela sam da sa svojim učenicima pomognem školama koje nemaju knjige. Knjige ćemo sakupiti, nadam se, veoma brzo i potom ću vas kontaktirati. Pokušaću da čitavu svoju školu uključim u akciju kako bismo sakupili što veći broj knjiga.
 
  Moj blog je http://pinokio.blog.rs i bavi se umetninama, umetničkim unikatnim nakitom koji izrađujem, kao i slikarstvom. Inače, zovem se Nataša Ćirić. Po struci sam profesor razredne nastave i radim u OŠ ,,Čegar" u Nišu. 
  Ono što bih mogla da učinim za vašu akciju je propagiranje i širenje vaše ideje, s obzirom na to da imam seminar koji je akreditovan kod Ministarstva prosvete. Seminare držim prosvetnim radnicima i biću u prilici da ovu ideju o darivanju knjiga proširim i pokušam da u akciju uključim što veći broj škola širom Srbije u kojima držim seminare. Ukoliko smatrate da će vam biti potrebna moja pomoć u ovom smislu, javite.
   
  Onoga trenutka kada akcija u mojoj školi bude privedena kraju, javiću se da se dogovorimo oko preuzimanja knjiga. Tada ću vam poslati i sliku sa svojim učenicima. 
   
  Puno uspeha u radu i veliki pozdrav od
  Nataše Ćirić


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=49761

Leave a Reply

One Response to Pismo za primer  1. Visit ŠTAMPAR LIDIJA

    ČE SRCE NI NA MESTU ,GLEDAŠ PA NE VIDIŠ,POSLUŠAŠ,NE SLIŠIŠ,JEŠ IN NE OKUSIŠ.KDOR NIMA NOBENEGA PRIJATELJA ,HODI PO ZEMLJI SAM. KOT TUJEC .ZORICA SENTIČ PESNICA ,SLIKARKA,MODNA OBLIKOVALKA HODI PO ZEMLJI V DRUŽBI MNOGIH IN MNOGI HODIMO Z NJO.