Pismo Danice Radović sa porodicom

Published on 05/17,2011

Poštovana Zorice,

Dobila sam Vaš mejl i dirnuo me Vaš poziv da deci u školi u Ristovcu uputimo knjige... Ja sam po profesiji novinar, radila sam ranije u Redakciji Borbe, potom u Politici, sada pisem uglavnom za Ilustrovanu Politiku i neke druge novine, i sama imam sina od 13 godina koji vrlo voli da čita. Moj suprug i ja imamo dosta knjiga, potrudićemo se da Vam pošaljemo bar jedan paket, a moj suprug piše i neke nove knjige i pokupićemo kod prijatelja još malo knjiga, pa, eto, biće nešto za školsku biblioteku i decu u Ristovcu.
Ako budete imali neku ideju i želju, recimo da deca iz Ristovca jednog dana dođu i vide naše Sremske Karlovce, ili slično, napišite mi šta biste želeli, možda bih mogla da probam da organizujem u ovdašnjoj školi da neka karlovačka deca prime Vaše đake, da se upoznaju i malo druže... Lepota školskog života je i u tome, a danas je takvih mogućnosti sve manje za našu decu.
Istina, ovaj predlog sam iznela samo u svoje ime, ja nemam nijednu instituciju koja bi stajala iza mene, ali mogu da pokušam, ne mogu obećati da ću stoprocentno uspeti.
Pozdravljam Vas, Vaš kolektiv, svu ristovačku decu, želim vam svima
zajedno svaku sreću, zdravlje i uspeh, srdačno


Danica Radović sa suprugom Dimitrijem i sinom Zoranom
Sremski Karlovci
 

 


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=135251

Leave a Reply

One Response to Pismo Danice Radović sa porodicom