Jelisaveta Danilović, kuma akcije

Published on 03/09,2010

 
 
     Otvorila sam davnih godina prvi salon za masažu tela. Bila pionir i vizionar. Danas retko ko ne upražnjava drevnu metodu lečenje ili preventiva dodirom. Zoričina akcija DARUJMO REČ je vizionarstvo koje može uz pomoć svih nas da se ostvari, da bude stvarno. Samo jedna knjiga i dobra volja je potrebna. Slušamo svaki dan priče da treba da se selo oživi. Mladi da ostanu u svojoj zemlji. Šta smo preduzeli? 
    Zorica nam je otvorila vrata kroz koja možemo da dopremo do najudaljenijih krajeva naše divne domovine. Zahvalimo se ljudima koji su čuvari naših prirodnih lepota. Onih lepota za kojima imamo večitu nostalgiju i gde nas duša i srce vraćaju. Tamo gde se čuje huk sove, cvrkut ptica, žubor vode iz potoka, cvet koji miriše, tamo gde stanuju sve životinje koje naša gradska deca idu u zoo vrt da ih vide. Čovek koji nije u integraciji sa prirodom nema harmoniju koja mu je potrebna za miran, spokojan i uspešan vid življanja. Zar je mnogo dati jednu knjigu, obnoviti napuštene, zaboravljene biblioteke.
     Hvala ti draga Zorica za sjajnu akciju. To može da osmisli veliko srce, široka duša i plemenito biće. Ukoliko budemo imali sluha da sledimo tvoju ideju naše napuštene biblioteke brzo mogu biti obnovljene. Postati prijatna mesta gde će svi rado svraćati. Darodavci biti srećni, jer su nešto korisno uradili. 

Jelisaveta Danilović
Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=91071

Leave a Reply

One Response to Jelisaveta Danilović, kuma akcije 1. Visit Dragana

  Ljubav je jedna i jedino večna!

  jj. -"j"
  Kako spojiti most i tunel?
  Svetlost i tamu... SUMRAK JE!
  Čekamo zoru...miris najavljuje jutro!
  SVE JE SPOJIVO!

  Na horizontima blistaju imena naših predaka!
  Bdiju nad nama, strepe...
  Čekaju...vratimo se pravim vrednostima.
  U darivanju je radost!